Konsept og spesialinnredning

Konseptmøbler er innredning som er spesielt utviklet for en kjede eller tilsvarende for å styrke deres visuell profil. Vi har gjennom tiden levert over 200 bankfilialer, levert for posten, A-Etat også individuelle innredninger for firmaer som vil styrke sin profil i resepsjonsområder etc.

Dette er arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med interiør arkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med større prosjekter hvor dere utvikler konseptmøbler, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Kunde tilpasset innredning som er spesielt utviklet for et enkelt kontor eller en enkelt kunde. Vi har levert dette til mange kontorer. Et av de seneste er Wikborg & Rein hvor vi har levert resepsjonsdisk, hyller, spesialborder, sittemøbler og en egen rettsal.

Dette er arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med interiør arkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med kundetilpasset innredning hvor dere utvikler konseptmøbler, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Eksponering & retail er innredning laget for å eksponere andres produkter. Vi har levert store serier til Ekornes, Jøtul, Iversen Optikk, Anton Sport etc.

Dette er arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med interiør arkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med større eksponeringsprosjekter, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Kunstnerisk utforming

Bosvik as har levert kunsterisk utsmykking til mange prosjekter. Det har vært motiver laminert inn i glass, spiler som fremstår i relief, hele kunsteriske vegger i kirker eller sittestein i massiv eik.

Til Gardermoen leverte vi kunsterisk utsmykking i aluiminium, en 7 meter høy installasjon produsert av aluminium firkantrør koblet sammen med dreibare montasjekuler og høyglanslakkert hos en lokal billakkerer. Installasjonen er utarbeidet i samarbeid med kunstneren på prosjektet og Bosvik fikk svært gode tilbakemeldinger på detaljer og finish.

Fast inventar er innredning som er knyttet til større bygge prosjekter. Dette kan være laboratorie innredninger og annen innredning til skole, disker og hyller og garderober til sykehus eller andre offentlige bygg.

Vi leverer også fast inventar til private prosjekter under forutsetning at det er et visst volum.

Det vi leverer av fast inventar er nesten alltid arkitekttegnet hvor vi i samarbeid interiør arkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med større prosjekter hvor dere utvikler fast inventar, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Mange firmaer ønsker spesielt utformede resepsjonsområder, gjerne med arkitekt tegnede resepsjonsdisker. Vi har levert dette til mange prosjekter. Disse kan være i mange forskjellige type materialer, corean, stål, betong, spesielle tresorter, glass etc.

Hvis dere har arkitekttegnede resepsjonsdisker, garderober, sittegrupper, hylleløsninger etc gir vi gjerne pris.

Materialer og utførelse:

Profiler
Duker
Isolasjon

Mer om konsept og spesialinnredning:

Kundereferanser