Konsept- og spesialinnredning

Konseptmøbler er innredning som er spesielt utviklet for en kjede eller tilsvarende for å styrke deres visuell profil.Vi har levert slike møbler til over 200 bankfilialer, posten og A-Etat, i tillegg til andre firmaer som vil styrke sin profil i resepsjonsområdet eller lignende.

Det er tale om arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med
interiørarkitekter finner de beste løsningene for det enkelte prosjekt.

Hvis dere arbeider med større prosjekter hvor dere utvikler konseptmøbler, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Bosvik leverer også kundetilpasset innredning som er spesielt utviklet for et enkelt kontor eller en enkelt kunde. Vi har levert slik kundetilpasset innredning til mange kontorer. Vi har blant annet levert til Wikborg & Rein, der leveransen bestod av resepsjonsdisk, hyller, spesialbord, sittemøbler og en egen rettsal.

Dette er arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med interiørarkitekt finner de beste løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med kundetilpasset innredning og dere utvikler konseptmøbler, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Eksponering & retail er innredning laget for å eksponere andres produkter. Vi har levert store serier til Ekornes, Jøtul, Iversen Optikk, Anton Sport etc.

Dette er arkitekttegnede prosjekter hvor vi i samarbeid med interiørarkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med større eksponeringsprosjekter, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Kunstnerisk utforming

Bosvik as har levert kunsterisk utsmykking til mange prosjekter. Det har vært motiver laminert inn i glass, spiler som fremstår i relief, hele kunsteriske vegger i kirker eller sittestein i massiv eik.

Til Gardermoen leverte vi kunsterisk utsmykking i aluiminium, en 7 meter høy installasjon produsert av aluminium firkantrør koblet sammen med dreibare montasjekuler og høyglanslakkert hos en lokal billakkerer. Installasjonen er utarbeidet i samarbeid med kunstneren på prosjektet og Bosvik fikk svært gode tilbakemeldinger på detaljer og finish.

Fast inventar er innredning som er knyttet til større byggeprosjekter. Dette kan være laboratorieinnredninger og annen innredning til skole, disker og hyller og garderober til sykehus eller andre offentlige bygg.

Vi leverer også fast inventar til private prosjekter under forutsetning at det er et visst volum.

Det vi leverer av fast inventar er nesten alltid arkitekttegnet hvor vi i samarbeid interiørarkitekt finner de løsningene for prosjektet.

Hvis dere arbeider med større prosjekter hvor dere utvikler fast inventar, vennligst ta kontakt slik at vi kan utarbeide optimale løsninger for dere.

Mange firmaer ønsker spesielt utformede resepsjonsområder, gjerne med arkitekttegnede resepsjonsdisker. Vi har levert dette til mange prosjekter. DDisse kan være i mange forskjellige materialer, for eksempel, corean, stål, betong, spesielle tresorter, glass etc.

Hvis dere har arkitekttegnede resepsjonsdisker, garderober, sittegrupper, hylleløsninger etc gir vi gjerne pris.

Materialer og utførelse:

Profiler
Duker
Isolasjon

Mer om konsept og spesialinnredning:

Kundereferanser