Metall

Bosvik produserer mye metalldeler til bygg.

Vi har blant annet levert metall til garderober og champagneholdere i Den
Norske Opera. Vi har også levert metallgamasjer til innvendige søyler og forskjellige
typer metalløsninger.

På Oslo Lufthavn har vi blant annet levert galger og monitorsøyler i
forbindelse med vår leveranse til de nye innsjekkingsskrankene.

Bosvik produserer mye metalldeler til møbel.

Vi produserer mange metalldeler til våre spesialinnredninger og møbelprosjekter. Eksempelvis kan vi nevne veggmonterte understell eller understell med hev og senk med mer.

Bosvik har utviklet en egen dyvel for montering av knekter og produktholdere. Vi leverer også hel innredning i metall som til toalettene på Den Norske Opera.

Bosvik har laget Nemko-godkjent belysning til biblioteket i Alexandria, produsert på vår mekaniske avdeling.

Materialvalg – Metall

Bosvik har utviklet en egen aluminiumsprofil for utvendig kledning. Profilen fremstår som fem helstøpte spiler og er i dimensjon 250 x 70 mm og leveres i lengder opp til 8 meter. Denne kan leveres eloksert i ett større utvalg av farger. Den kan også leveres i et større utvalg farger. Vi har utviklet løsningen med både utvendige og innvendige hjørner.

For større prosjekter kan vi utarbeide egne profiler, ta kontakt for mulighetene.

Dette  er blant annet levert til Hegdehaugsveien 31.

Kunstnerisk utsmykking

Bosvik as har levert kunsterisk utsmykking til mange prosjekter. Det har vært motiver laminert inn i glass, spiler som fremstår i relief, hele kunsteriske vegger i kirker eller sittestein i massiv eik.

Til Gardermoen leverte vi kunsterisk utsmykking i aluiminium, en 7 meter høy installasjon produsert av aluminium firkantrør koblet sammen med dreibare montasjekuler og høyglanslakkert hos en lokal billakkerer. Installasjonen er utarbeidet i samarbeid med kunstneren på prosjektet og Bosvik fikk svært gode tilbakemeldinger på detaljer og finish.

Spesialbeslag

Bosvik AS har levert metall som spesialbeslag til både glassvegg, møbler og bygg. Vi har utviklet egene hengsler til glassdører, egne dyvel for innfesting til butikkinnredning og vi har utviklet glassholdere med innlagt lys i montre.

Dette er bare noen av spesialbeslagene vi har levert til våre mange prosjekter.

Hvis vi er inne i større prosjekter, utvikler vi gjerne beslag til prosjektet.

Metall til den Norske opera

Til den Norske opera hadde vi store leveranser av metall. Opphenget til balkongforkantene er laget på vår fabrikk i Bosvika. champagneglass holderne er produsert hos oss. Alle klessoppheng i garderobene med innlagt belysning er produsert hos oss. Vi har også levert vasker og diverse innredinger på toalettene.

Materialer og utførelse:

Bosvik leverer de fleste metaller med de fleste typer overflatebendlinger. Ta kontakt med oss for å avklare mulighetene dine.

Mer om Metall:

Kundereferanser