Velkommen til Bosvik AS

Historien om Bosvik AS

Bosvik AS ble grunnlagt i 1949 og var i lang tid en stor leverandør av innredninger og utstyr til lystbåtindustrien. Senere ble det nødvendig å se på andre produktsegmenter, og innredning av kontorer med glassvegger og spesialmøbler tok etter hvert over og utgjorde en stadig større andel av omsetningen.

I dag leverer vår mekaniske avdeling fortsatt til båtindustrien innen vårt sortiment av styringer, ror, flaggstenger m.m. Den samme avdelingen har også gjort det mulig for Bosvik AS å ta frem spesielle produkter i stål til innredningsprosjekter, og ikke minst, gitt bedriften en sjelden kapasitet til å ta frem prototyper og prøveserier.

Bosvik AS er i dag med sin kompetanse og erfaring blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon. Vi er den største på produksjon av glassvegger med heltre profiler. Vi mener å være den beste når det kommer til de riktig store prosjektene!

Bosvik er i dag en del av Otterlei Group, og er søsterselskap til blant annet Norac AS, Adax AS, Norac Badekabiner AS og Agdersveis AS.

Styret i Bosvik AS

Styreformann: Lars Gunnar Otterlei
Styremedlemmer: Jan Sigurd Otterlei og Siri Myhre

emil-2-680x1016

Design og utvikling

Index-62

Design Og Utvikling

Bosvik AS har gjennom mange prosjekter levert produkter med høy arkitektonisk og designmessig kvalitet. Vi har vært så heldige å være med på å utvikle
noen av markedets beste designinnredninger. Bosvik AS står for produksjon og prosjekteringskunnskap, mens arkitekter, interiørarkitekter og designere står for visuelt uttrykk og funksjonalitet. Gjennom disse samarbeidene har vi utarbeidet produkter av høy annerkjennelse og produsert et mangfold av prisvinnende produkter og prosjekter. Vår stab av tekniske tegnere og konstruktører har lang erfaring med spesialinnredning og utvikling av nye produkter. De står klare til nye utfordringer og utvikling av fremtidens nye spesialinnredning.

Montasje

Montasjeavdeling

Bosvik AS har også egen avdeling for utemontasje med erfarne montører både når det gjelder systemvegger, himling og spesialinnredning. Våre montører har vært rundt det meste av Norge under mottoet alltid ferdig til riktig tid. For Bosvik AS er avdelingen svært viktig. De står på for at vi får gjennomført prosjektene, samtidig som montørene ofte er vårt ansikt utad ved at de har direkte kontakt med kunden under montasjen. I forbindelse med større prosjekter brukes eksterne medarbeidere under Bosviks ledelse. Under prosjektet på Gardermoen og Operaen hadde vi mange prosjektansatte. Bosvik AS har alltid fokus på kvalitet hos montørene og er nøye med at alt av papirer og attester er i orden ved bruk av utenlandske aktører.

IMG_8720

Snekker avdeling

IMG_3052

Snekkeravdeling

Bosviks snekkeravdeling har en kjerne av meget dyktige fagarbeidere og møbelsnekkere. Vi kjøper inn tre i plank i forskjellige lengder, bredder og tykkelser. Først går materialene gjennom en flerbladsag hvor de blir delt samtidig som en del av spennet i materialene blir tatt ut. Deretter går de til en «molding», en 10 spindlet høvel som retter materialene samtidig som den lager alt av nødvendige langsgående spor og utfresinger i profilene. Profiler pusses før de går til lengdekapping og andre utfresinger før lakkering. I denne avdelingen er kunnskap om tre og treverk viktig da tre er et levende og utfordrende materiale med mange muligheter.

Mekanisk Avdeling

Mekanisk Avdeling

Garderober-Operaen1