Utvendig kledning

Materialvalg – Tre

Til utvendig kledning bruker vi gjerne eik, sibirsk eik eller andre hardved materialer som egner seg for utvendig bruk. Gjennom våre treleverandører får vi tak i materialer i de fleste dimensjoner. Utvendig kledning leverer vi på spesialmål 0g kun til større prosjekter.

Behandling – Tre

Til utvendig kledning levrer vi materialene behandlet etter ønske. Vi kan levere ubehandlet, oljet eller lakkert, eller for enkelte materialer jernvitrol- eller ammoniakkbehandlet.

Materialvalg – Metall

Bosvik har utviklet en egen aluminiumsprofil for utvendig kledning. Profilen fremstår som fem helstøpte spiler og er i dimensjon 250 x 70 mm og leveres i lengder opp til 8 meter. Vi har utviklet løsningen med både utvendige og innvendige hjørner.

For større prosjekter kan vi utarbeide egne profiler, ta kontakt for mulighetene.

Dette  er blant annet levert til Hegdehaugsveien 31.

Behandling

Bosvik har utviklet en egen aluminiumsprofil for utvendig kledning. Denne kan leveres eloksert i et større utvalg farger. Den kan også leveres i valgfrie RAL farger.

For større prosjekter kan vi utarbeide egne profiler, ta kontakt angående mulighetene.

Dette  er blant annet levert til Hegdehaugsveien 31.

Balkongforkanter

Til prosjektet Jønneshagen har vi levert et stort antall balkongforkanter med spiler i eik. Spilene er festet inn i pulverlakkerte metall-profiler.

For mer informasjon, ta direkte kontakt

Materialer og utførelse:

Her velges materialer og dimensjoner som er optimalt til ditt prosjekt. Ta kontakt med oss for å avklare mulighetene dine.

Mer om Utvendig kledning:

Kundereferanser